ommøblering

husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil

Med julevasken fører det alltid til litt ommøblering, eller hva? Jeg skulle egentlig bare dra frem skjenken for å vaske bak den, og når den likevel var kommet ut fra veggen, bestemte jeg meg for å prøve en litt annen møblering på spisestua. Når vi bestemte veggsettingen på stua hadde vi mange alternative møbleringsløsninger og nå fikk jeg prøvd en av de. Målet med denne løsningen var å se om det ble bedre plass rundt spisebordet med tanke på at vi skal ha en del gjester i julen, og det syns jeg at det ble.

husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil

Speilet som jeg har plassert over skjenken er også med på å gjøre romfølelsen større. Det er rart hva speil kan utgjøre. Har du noen gang flyttet på et speil som lenge har stått en plass? Det føles med en gang som om rommet blir mye mindre. Den grønne veggen ble veldig tom, så det bildet som står på gulvet må opp på den, evt den svarte stålhylla som jeg nå har plassert i enden av kjøkkenøya.

husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil
husbilder av stue og kjøkken. Skandinavisk stil

Jeg har også tatt frem litt julepynt. Det ble så koselig i stua. Nå er det snart jul folkens