Førjulsbesøk

-andre søndag i advendt- 

PC090149.JPG

God søndag alle sammen. Vi har fått førjulsbesøk av svigerforeldrene fra Brønnøysund. De kom på fredags kveld å mekket sammen det gode spekemat-bordet til oss. -ikke verst å få gjester der gjestene serverer maten når de kommer❤️

PC070139.JPG
PC070140.JPG
PC070141.JPG

Denne helgen har gått med til siste innkjøp av julegavene sm skal nordover, koselige middager og samtaler. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Ett nytt maleri kom til syne i stua i dag. Med slike store vindu rett ut mot sjøen, har man alltid et nytt maleri i stua. -Det endrer seg med været! Utsikten ved stykt vær er nesten finere og mer spennende enn om det er solskinn og været er strøkent.

I morgen er det en ny uke. En uke med full barnehage og jobbing på frisørsalongen. Den nye hverdagen vår er inntatt.