Laken fra lilleba

-sengelaken i bambus-

PC020091.JPG

Jeg må bare tipse dere om disse fantastiske sengelakenene. Jeg har lenge sverget til stoffer som bambus og min favorittleverandør av dette er Lilleba og Herremann. Vi begynner å få en grei samling av dette merket her hjemme nå. -og det er verdt hver krone. Just saying!

PC020078.JPG
PC020081.JPG
PC020083.JPG

Lille E har hadt sengetøyet lenge, og selv om hun har flere sett, blir det til at når dette trenger en vask, gjør jeg det alltids på morgenen slik at det er klart til å legges på igjen til kvelden. Men laken fra dette merket fant jeg ikke ut at de hadde før nå, og da måtte jeg bare klikke hjem et sett.

PC020090.JPG
PC020096.JPG
PC020101.JPG
PC020102.JPG

Jeg valgte ett i offewhite med dikt på i svart tekst, som jeg tenker at hun skal ha nå i julen sammen med julepysjen i samme stil. Og ett med rosa dekor som matcher sengesettet hun har fra før.

Lilleba sengetøy er laget av 60% viskose fra bambus og 40% bomull. Dette gjør det mykt som et eventyr. Det holder huden tørr og god, noe som er bra for barn med atopisk eksem. Lilleba overholder kravene for tekstiler i helhold til Svanemerket når det gjelder azofargestoffer (Eurofins juli 2012). Plaggene er også PH-nøytrale og uten formaldehyd, som kan være både allergi- og kreftfremkallende. Lilleba er medlem av IEH, og de produserer i Sør-Korea.

Jeg venter også på et undertøysett til meg selv og lille E av samme merke. Det skal bli en drøm å gå med. -både som koseantrekk på søndager og som første lag i antrekket på kalde vinterdager.