På kjøkkenbenken

FullSizeRender.jpg

Kjøkkenøyen vår trengte virkelig noen oppbevaringsbokser nå. Lille E har begynt med fast føde og jeg liker å lage grøt og diverse mat selv, så da blir det mye forskjellige poser og esker med  mel og kornsorter. Nå har jeg samlet alt i fine esker, og det ble med en gang mye ryddigere. Disse boksene fant jeg hos ClasOlsen.

FullSizeRender.jpg

En av grøtene jeg lager er denne Hirsegrøten, fra 6 mnd:

Du trenger:

1/2 dl hirsemel (fåes kjøpt på helsekostforretninger) og 2 dl væske

Slik gjør du:

Kok opp mel og væske og rør godt underveis.  

Hvis kornet er bløtlakt på forhånd er koketiden 2-3 min. Inneholder naturlig mye jern og ikke gluten. Den kan søtes med bær. Eller to ts med "apple, cinnamon & granola" som fåes på glass fra merket Organix, som er blitt en favoritt her.

-oppskrift inspirert av Margit Vea

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg