Jentetur

FullSizeRender.jpg

Trekløveret har vært på  tur. Jeg, lille E og mamma dro på en liten tur til Trondheim. Vi kjørte om Oppdal, blandt annet for å stoppe på Sprø for en lunsj. -den restauranten altså! Vi hadde mange planer i bartebyen, der Pirbadet var en av dem, men tiden strakk ikke til. -alltid kjekt å ha en grunn til å reise tilbake! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

I Trondheim hadde de ikke tatt ned julelysene i gågatene enda, så det var svært koselig å tusle rundt. Nesten så julestemninga kom snikende på nytt. Neida, joda, neida! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har kost og masse. Og lille E har hadt si første hotellovernatting. Det skal dokumenteres i boka som jeg holder på lage til henne. Når jeg bestilte hotellet hadde det gått en smule fort i svingene og jeg overså setningen hvor det sto «frokosten er en sandwich levert i en pose på dørhåndtaket klokken 07.00». gjett om jeg ble skuffa!!! Ahh, den var så kjip... hotellfrokost er jo halve opplevelsen av det å bo på hotell. 

IMG_9619.PNG