Noe til henne, meg selv og hjemmet

FullSizeRender.jpg
IMG_0692.JPEG

Med oss hjem i kofferten ble det noen fine innkjøp. Jeg venter blandt annet på en svart stringhylle hjemme, så jeg har i den forbindelse kjøpt noe som skal stå på den. Hvor kul er ikke disse eikefuglene. Jeg har forresten nylig funnet ut at Erle er en fuglrase. Jeg søkte opp navnet hennes da hun var i magen men det sto bare at navnet var såpass nytt at det ikke hadde noe betydning fra gammelt av. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Også har vi dus rosa. Det må være min favoritt farge for tiden. Først kjøpte jeg klær til lille E i denne fargen, men nå har jeg jaggu kjøpt til meg selv i denne fargen også. Den er bare så nydelig. Men det aner meg at man må ha litt brunfarge på kroppen hvis man ikke skal bli seende ut som et vandrende lik i denne fargen. 

IMG_0694.JPEG
FullSizeRender.jpg