Birthdaytable

FullSizeRender.jpg

Jeg har bursdag i dag, og jeg merker så stor forskjell på når jeg skal planlegge min egen dag kontra de andre i familien sin. Motivasjonen er ikke sammenlignbar. 

FullSizeRender.jpg

Men litt motiverende var det likevel. For vi har endelig fått oss nye bordbrikketter. Disse har jeg siklet etter en liten evighet. Ja, faktisk helt siden vi flyttet inn. Så til jul ønsket vi oss gavekort fra denne butikken, og nå er de i hus. De kan brukes på begge sider for litt variasjon i fargen. Digger den kalde nordiske blåfargen på disse, som også matcher den ene kontrastveggen vår i stua. Og gull og blått er bare såå nydelig sammen. Er du ikke enig. 

IMG_0064.JPEG
FullSizeRender.jpg

I ettermiddag kommer familien over på middag. Kokken min skal servere biff med soppstuing, saltbakte poteter og grønnsaker. Og jeg skal servere dessert inspirert av svigermor. Kanskje jeg skal lage et eget lite dessertinnlegg om akkurat denne. Den er så god (og så enkel) at det tror jeg vil falle i god smak.