This Friday through my phone

IMAGE.JPG

God kveld, fine lesere. Nå er det kveld og føttene er hevet. For en dag. Den pangstarta med arrangert trilletrening i regi av Crossfitsenteret i Kristiansund.

IMG_1363.JPG

Etter endt økt, trillet jeg og ei til videre til Bestemors Hage og spiste kyllingwrapen deres -den er bare så god- jeg bestiller den alltid når vi er der, etterfulgt av islatte med krem som sikkert inneholdt like mange kalorier som vi nettopp hadde forbrent på treningsøkta.

IMG_1364.JPG

Vi trillet en tur ned til kjøpesenteret hvor jeg fikk hentet hjem et par klokker som har vært på service. Vi kom hjem til grillmat på grillen. Så var det duket for en sosial aften med kollegaer på jobb. Der spiste vi økologisk bønnegryte med urkornsflatbrød med økologisk rømme. -det var helt fantastisk godt. Så denne skal jeg lage her hjemme også og dele oppskrift med dere.

IMG_1365.JPG

Vi dro så videre til Festiviteten for å se på «Drømmesøstrene» Jeg har med andre ord vært ute og borte fra Erle for første gang, og det gikk veldig bra, selvsakt for henne men også for meg. Og nå er jeg som sakt landet i sofaen.