utefint

P4150169.JPG

For ei helg vi har hadt. Været har vært kjempefint og vi har virkelig fått utnyttet det. Fredrik har hadt fri og vi har vært mye utendørs, gått turer, spist ute og fått fikset og møblert alle uteområdene våre. Vi har koset oss sammen som den lile familien vi er<3

Jeg vet ikke om dere har lakt merke til at det er relativt stille her inne på bloggen i helgene, og det er av den enkle grunn at den blir litt bortprioritert oppi familielivet. Når vi har fri sammen, vil jeg bare nyte, oppleve og være tilstede og finne på koselige ting sammen. -ikke tenke på jobb og sitte foran daten.

Men i dag da vi hadt ordnet litt rundt om på terassene, og lille E sov, tok jeg en liten filme runde som jeg nå har satt sammen til en liten film. Kanskje kan den gi deg litt sommervibber, hvertfall får jeg summerfeeling av den.

Ha en fortsatt fin kveld!