Bestemors hage

-med storflott besøk av «den blå konge» 

FullSizeRender.jpg

En koseligere café skal du lete lenge etter. Den befinner seg i sentrum av Kristiansund, nærmere bestemt Vanndamman som er en fugledam omringet av koselige naturstier. Følger du stien helt opp kommer du til Varden. Det er er hvitt tårn som gir utsikt utover hele byen. Jeg anbefaler alltid besøkende å ta turen opp hit. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Denne caféen er koselig innredet i skikkelig gammeldags bestemorstil, som faktisk er veldig trendy om dagen. Hvite blondegardiner, puter i mønstrete print og trestoler i alle pastellfarger. Utenfor står som regel den store blå påfuglen å titter inn gjennom vinduene.

FullSizeRender.jpg

Og det beste av alt rykende ferske kyllingwraper. De smaker helt som hjemmelaget, om ikke enda bedre. -denne er hvertfall min favoritt som jeg alltid kjøper når jeg er her. Det ble noen slike dette året hvor jeg har hadt permisjon. Jeg kommer til å savne denne når jeg sitter på jobb nå fremover å spiser «tørr» påsmurt matpakke hjemmefra. 

FullSizeRender.jpg
IMG_1493.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vel, dette ble jo rene «tripadviser»-innlegget. Jeg skulle egentlig bare fortelle at vi har hadt en kjempefin dag, hvor vi tok lunsjen vår her.