Jeg reiser til Taihland

FullSizeRender.jpg

Jeg har visst om denne turen i fem måneder nå, men jeg har aldri vært sikker på om jeg noen gang kom til å reise. Jeg reiser jo tross alt fra de to kjæreste jeg har. Men nå ser det faktisk ut til at jeg kommer til å reise. Jeg har i hvertfall pakket. Turen er i forbindelse med jobb. Nå er permisjonstiden -mulig den fineste tiden i livet mitt- over. Livet går videre. Jeg kan ikke være hjemmeværende, hvis vi skal ha den livsstilen vi ønsker å leve.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg kommer nok aldri til å bli helt klar for å reise, men jeg er så forberedt som jeg kan bli. Det skjærer i mammahjertet. Og jeg har aldri hadt så ille med flynerver før, som jeg har nå.

Min strategi nå for å prøve å komme meg i litt «reisemood» (som for øyeblikket er ikke-eksisterendek) og for å gjøre avskjeden i morgen tidlig litt lettere er at jeg skal bruke kvelden på å bli inspirert av vloger om reising/ferie/jobb/tropiske strøk og avslutte med å se på en skikkelig god «karrierekvinne» film. Jeg skal hvertfall holde meg langt unna mammablogger. Da begynner jeg bare å gråte tror jeg. 

FullSizeRender.jpg