FixIT Premium Partner Conference 2018

IMG_1544.JPG

Som sakt er jeg i Thailand i forbindelse med jobb på FixIT Premium Partner Conference. Det er kult at dem arrangerer «full pakke» rundt slike kurs, med både tur til et annet klima, legger opp for sosialt samvær osv osv, men akkurat nå kjenner jeg at kurset like greit kunne vært hjemme i Kristiansund i et trist møtelokale slik at jeg har kommet meg til mine kjæreste hver kveld. Men siden jeg likevel er her, så skal jeg prøve å nyte det så godt jeg kan, og ikke gå her å bare ønske meg hjem, for da kan jeg egentlig faktisk bare reise hjem.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

Vel, i går var det duket for velkomstmøte etterfulgt av middag. Den var servert utendørs på runde bord med hvittrekte stoler. -det var så fint.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG