Dusit Journey Phi-Phi Island


-utflukt, øyhopping-

I dag har vi vært med på utflukt. Det var seks spennende turer å velge mellom, og vi valgte øyhopping der Phi-Phi Island var en av dem med snorkling og avslapning på stranden. Vurderte kajakkpadling inni grotter osv, mens safari i regnskogen var helt uaktuelt for min del. Jeg er litt for skeptisk og redd for alt som kryper eller flyr her så og oppsøke en fuktig regnskog er bare utenfor min komfortsone.

- Maya Bay "The beach"-

P4260437.jpg
P4260435.jpg

Vi hadde første stopp på «the beach» hvor den populære filmen med Leonardo Dicaprio ble spilt inn. Jeg vet faktisk ikke om jeg har sett hele filmen selv enda. Det må jeg gjøre når jeg kommer hjem. Er jo ekstra stas å se spillefilmer som er lokalisert på plasser man selv har vært. Jeg føler det er kulere den veien enn motsatt - at man besøker en plass som man har sett på film. Det er jo alltid mere magisk på film, så å se det i realiteten etterpå har alltid blitt litt skuffende for min del.

-monkey Island-

P4260395.JPG
P4260445.JPG
P4260450.JPG

Vi hadde også et lite stopp på en plass de kalte Monkey Island. Her fikk vi se apekatter. Jeg fikk fotografert to av de. Litt lengre inn i bukten kunne vi se en hel famiie, derav fem "babyaper" -så søte.

-Bamboo Island-

phi-phi-speed-boat-10.jpg
maxresdefault.jpg

Deretter stoppet vi for å snorkle. Jeg hadde glemt av det vanntette dekselet til go-proèn min så all filming og bildetakning er kun gjort over vann, men jeg var så heldig å få bruke noen andres bilder. At jeg svømte i dette virvaret av fisker har jeg egentlig vanskeligheter for å tro, men jeg gjorde faktisk det, riktig nok i bare noen få minutter. Jeg var kjapp opp i båten igjen.

-Phi Phi Island-

P4260457.JPG
P4260458.JPG

Da vi gikk langs gatene på øya, rett etter å ha tatt beslutningen på at jeg holder meg i fire timer til istedenfor å gå på toalettet som de kalte et toalett der (skal ikke gå i detaljer her) dreit en fugl, eller et annet dyr fra et tre, på brystkassa mi som splæsjet opp i munnen min, da freaket det litt ut for meg. Så for meg at jeg ble dødssyk og måtte i karantene når jeg kom hjem og ikke fikk klemme Lille E og Fredrik. Jeg svulgte antibakteriellgelé etterpå....

Men en dag fri fra kurs og møtelokaler til fordel for litt sol og sosialt samvær var kjekt.

Jeg er ikke helt ferdig med dette innlegget. En siste finish kommer i et eget innlegg senere. *blinkefjes

Nå ligger jeg som et slakt i senga. Solbrent og ønsker meg bare hjem egentlig.

P4260433.jpg