Summeroffice

FullSizeRender.jpg

Dette kontoret her kunne jeg blitt vant til. Innimellom slagene på kurs at det vært litt kontortid. Og kontoret i dag var plassert i denne sommerlige restauranten. Dette kunne jeg blitt vant til. Åpen løsning, varmt i været, fersk kokosnøtt til å drikke av og med et jobbantrekk intet annet enn sandaler og sommerkjole.

FullSizeRender.jpg

Jeg har jobbet litt med ny nettside. -ja, frisørsalongen skal få ny nettside. Det er skikkelig gøy å jobbe med da jeg nå ser at den vil bli veldig bra. Ikke bare Ikke bare å se på med også å navigere i.

FullSizeRender.jpg

Vi har vi vært 140 stk, derav 90% kvinner på tur, men alle sjefer/ledere, og det har gått overraskende greit. Altså, forstå meg riktig her; jeg tenker på uttrykket «alle grupper har en...sjef, en bekreftelsesperson, en som menger seg i flokken, en beskjeden osv osv» men her denne uken har det bare vært sjefer. Og sjefer liker ikke å bestemme selv.

FullSizeRender.jpg