Hjemkomst

P4290502.JPG

Ordtaket borte bra, men hjemme best beskriver ikke nok hvor godt det var å komme hjem å klemme mine kjære igjen. Herregud så godt det var å se de. Lille babyen vår er blitt så stor. Jeg kunne klemt henne ihjel. Jeg var jo også veldig spent på hvordan hun ville reagere når hun så meg igjen. Heldigvis har vi facetimet mye slik at hun har sett meg og hørt stemmen min gjevnlig gjennom denne uken.
Disse bildene var de siste som ble knipset før vi satte oss på bussen på vei til flyplassen. Jeg valgte å reise i jeans, skjorte og skinnjakke, da turen derfra og helt hjem skulle gå i ett sett og jeg ikke ville komme hjem på vår lokle flyplass i kalde Kristiansund i strandkjole og slipperser, en såkalt «thailandboble», så det skal sier at det var varmt i vente på bussen i Krabi iført dette antrekket.
Jeg venter på bilder fra festmiddagen den siste dagen, så det vil komme et siste lite innlegg til fra Thailand, selv om føttene er godt plantet på norsk jord. Kurset ble avsluttet med stil. -Middag på stranden med livemusikk og fyrverkeri. Fixit kan å arrangere kurs. Jeg sitter igjen med mye ny kunnskap som jeg gleder meg til å bruke.
Jeg skulle gjerne brukt litt tid på å redigere disse bildene litt lysere, men jeg vil heller sitte å se på at lille E sover. Noe av det vakreste er å se babyer sover.

P4290506.JPG
P3300020.jpg
P4290503.JPG
P4290509.JPG

Vi skrives!