The coffee club

P4250347.JPG

Vi dro en liten tur inn til Krabi. Man får jo ikke et helt reelt inntrykk av plassen hvis man ikke beveger seg utenfor resortens gjerder. Der var det liv. Blinkende julelys, strømledninger som likner et fuglereir og transer i gatene. Vi fant oss en kjenpekul kaffeplass, noe som passet oss midt i blinken. Der ble vi sittende å bare se på livet. Det var veldig interessant. Det er interessant å se på folk. Spesielt på nye plasser.

Jeg skulle sjekke om lukkertiden på kameraet var riktig innstilt å knipset bare av. Da bildet kom opp på skjermen oppdaget jeg at jeg netopp hadde tatt det kuleste bildet. -Helt tilfeldig. Denne mannen skled liksom rett inn i omgivelsene/ interiøret på restauranten. Jeg ble med en gang veldig inspirert og kreativ, og begynte å tenke på hvordan jeg kunne ha laget et lite kunstverk av et fotografi. Tittelen på bildet skulle vært   "hva har en hel verdensbefolkning til felles"   svaret er at alle drikker kaffe, og bildet skulle demonstrert en kul kaffebar avbildet med alle menneskerasene, både unge og gamle.  Henger du med? klarer du å se for deg bildet?

Jeg skulle sjekke om lukkertiden på kameraet var riktig innstilt å knipset bare av. Da bildet kom opp på skjermen oppdaget jeg at jeg netopp hadde tatt det kuleste bildet. -Helt tilfeldig. Denne mannen skled liksom rett inn i omgivelsene/ interiøret på restauranten. Jeg ble med en gang veldig inspirert og kreativ, og begynte å tenke på hvordan jeg kunne ha laget et lite kunstverk av et fotografi. Tittelen på bildet skulle vært "hva har en hel verdensbefolkning til felles" svaret er at alle drikker kaffe, og bildet skulle demonstrert en kul kaffebar avbildet med alle menneskerasene, både unge og gamle. Henger du med? klarer du å se for deg bildet?

P4250365.jpg
P4250348.jpg
P4250352.jpg
P4250356.jpg

-where will I meet you?-

P4250370.png

Denne plassen traff meg på så mange måter. Denne teksten på veggen har jeg reflektert over mange ganger før jeg traff Fredrik. Jeg husker jeg tenkte på "hvor kommer jeg faktisk til å møte mannen i mitt liv. Han jeg skal dele alt med å stifte familie med" Jeg husker også at jeg lurte på hva min fremtidige mann gjor på akkurat i det minuttet jeg tenkte på dette. Var han på butikken? satt han hjemme i sofaen alene og savnet en person å dele filmopplevelsen med, eller kanskje han var på en koselig date med middag og vin? Jeg tror ikke jeg er alene om å ha reflektert over disse tankene.