Denne helgen

IMG_2194.JPEG

Hei søndagskveld. Denne helgen har vært så travel, derav ingen blogging, men samtidig så utrolig koselig. Vi har hadt besøk av familie fra Brønnøysund, og innimellom koselige måltider sammen, som faktisk kunne nytes utendørs, har jeg også vært på jobb. Der er det travle dager for tiden da 17 mai nærmer seg, og mai måned generelt er duket for mye konfirmasjoner, barnedåper og bryllup.

IMG_2195.JPEG
IMAGE.JPG

På fredag etter jobb dro vi på Sushi-restaurant, og jeg trodde at dette skulle bli min første smak på skikkelig sushi, men jeg feiget ut å bestilte en såkalt «nybegynner rett» som da ikke er helt rå. Det var kjempegodt. Men neste gang mååå jeg teste det ut på ordentlig. På lørdag var sentrum fullt i folk, som badet i sol, med gamle klassiske biler som underholdning. Skikkelig stas. 

IMAGE.JPG

I dag når lille E tok sin første dupp for dagen, vurderte jeg og Fredrik om ikke vi også skulle ta en liten powernap. Vi gikk opp på soverommet, men istedenfor å legge oss begynte vi å møblere om. Sengegavelen vår er selvlaget og skrudd sammen av to kommoder, flere dekkplater og med intrigert nattlampelys. Så det var litt av en jobb å begynne å demontere alt dette. Men resultatet ble kjempebra. Den nye sengegavlen vår nå består av en knall orange betongplate (de samme som er på utsiden av huset i front) Vi vurderer å male en vegg også, men mulig vi dropper det. Jeg skal vise dere resultatet. -det mangler bare noen postere som jeg skal ramme inn å henge opp på veggen først.

I samme slengen monterte vi opp ny lekegrind til lille E, som skal stå nede i stua.

Jeg skal vise dere grinden i sin helhet når jeg får tatt flere bilder av den, når lille E ikke er oppi den. Vi liker å skjerme henne noe fra sosiale medier. 

Jeg skal vise dere grinden i sin helhet når jeg får tatt flere bilder av den, når lille E ikke er oppi den. Vi liker å skjerme henne noe fra sosiale medier. 

Senere dro vi på tur i nærområdet med mamma og pappa her vi bor og endte opp i Lasken hvor vi spise medbrakte kyllingwraps fra Bestemors hage. Vi avsluttet dagen til bestemor og bestefar med is og bær på terrassen. Nå er det fotball på skjermen, og vi switcher mellom kampen til bylaget og kampen til Molde. En produktiv og aktiv søndag med andre ord. Det skal bli godt å legge hodet på puten i kveld. 

IMG_2210.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

Håper du også har hadt en finfin helg!