17 mai-pyntet barnevogn

FullSizeRender.jpg

Såklart må vognen piffes opp til nasjonaldagen vår. Så slik ble vognen til lille E seende ut. Jeg gleder meg til sette henne oppi her i morgen. Jeg vedder på at det er ei som blir oppholdt ei stund med å fundere å ta på alle disse detaljene med flaggets sterke farger. Jeg hadde planer om å ordne denne vognen litt tidligere så dere kunne brukt det til inspirasjon, men alt jeg har brukt fåes kjøpt på matvarebutikker, og den er jo åpen til 23 i kveld. Så det er fortsatt sjans om du ikke har rukket det enda. Om du ikke får tak i ecalyptus, så er alt av grønt og kvister tilgjengelig i naturen. 

FullSizeRender.jpg

Nå skal jeg dekke bordet til i morgen. Vi har bedt familien på frokost/ lunsj og vi skal benytte siste 17 mai’en til å ikke haste inn til byen til barnetoget går. Fra og med neste år regner jeg med at det blir fullt opp med arrangementer som lille E kan være med på.

IMAGE.JPG

Jeg hadde jo, tradisjonens tro, planer om å bake en kreativ 17 mai kake. Denne gangen i en sunn versjon. Men når jeg gikk over inngredienselisten og fant ut at jeg trengte 20 forskjellige ingredienser, derav noen jeg aldri har hørt om før og som må handles inn fra flere forskjellige butikker tenkte jeg at tiden aldri ville strekke til. Jeg vil jo bruke mest mulig av lille E’s våkne tid sammen med henne, og når kvelden og natten kommer går tiden med til å tilrettelegge, vaske og rydde for neste dag. Så nei, i år blir det kjøpe-kake.

FullSizeRender.jpg
IMG_2291.JPEG
FullSizeRender.jpg