Årets 17 mai

IMG_2308.JPG

Vi startet dagen som skrevet tidligere med frokost hjemme hos oss. Gjestene kom pyntet på tiden, mens vi gikk fortsatt rundt i joggisen, ehm... jeg kun iført strømpis og bh (haha) -ikke alltid like lett å beregne tiden med ei lita tulle. 

IMG_2306.JPG
vår første 17 mai som en liten familie❤️

vår første 17 mai som en liten familie❤️

Det ble ikke noe stort familiebilde av hele gjengen i år da alle hadde diverse avtaler til enhver tid fortløpende gjennom hele dagen. Men jeg tenkte likevel å dele et lite bildedryss fra telefonen min.  

FullSizeRender.jpg
IMG_2372.JPEG

Etter maten tok vi det helt med ro, med andre ord vi stresset ikke inn til byen for å se på barnetoget. Men tok heller en kaffe på terrassen, for å så trille inn til byen etterpå. Der spiste vi den obligatoriske 17mai-isen, pratet med kjent folk og nøt det fine været på benkene utenfor frisørsalongen vår. -vi kunne ikke vært heldigere med været!

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMG_2376.JPG

Min største lillebror har bursdag på 17 mai så vi feiret han hjemme hos mamma og pappa med bacalao til middag. Gjett om det var ei som sovnet da hodet traff puta når vi kom hjem!?! Jeg og Fredrik avslutta kvelden med et glass vin til serien vår.  

Håper alle dere har hatt en finfin feiring også.  

Vel, nå er det et helt år til neste gang igjen. Og selv om det var godt å ta av bunaden, kjenner jeg at jeg allerede gleder meg til neste år.