Spontantur på byen

FullSizeRender.jpg

Ei venninne sendte meg melding og lurte på om jeg ble med på en spontantur på byen. Jeg sa faktiskt ja, til tross for kun fire timer ikke sammen hengende søvn natten i forveien, og en time senere var vi på vors. Jeg knipset noen selfies av meg selv før jeg dro ut døra.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Dette er første gangen jeg drar på byen igjen etter jeg fikk baby, og syns og huske at de spontane kveldene alltid var de beste. Vel, det var kjekt og koselig. Og ikke minst litt greit å bryte rutinene med å gjøre noe annet. Jeg var riktignok ikke hjemmefra mere enn tre timer, men følte jeg jeg hadde en fin og lang tur ute. Jeg må si at jeg trives mye bedre med husstell og sofaen på kveldstid. Det er rart det der; hvordan interessene forandrer seg etter at man har fått barn. Det å dra på byen bare for å dra ut er ikke noe jeg sitter hjemme å lengter etter for å si det slik. 

FullSizeRender.jpg