Lekegrind


-På tide å begynne å sikre hjemmet-

P5140562.JPG


Lille E har begynt å krype, og dermed er det på tide å sikre hjemmet. Stikkontakter må tettes, grind foran peisen og trapper må settes opp og bordhjørner må få seg en mykere kant. Det første vi begynte med var å sette opp en lekegrind. Den ble så fint, og passer perfekt i dette hjørnet. Her er det godt med dagslys, så her håper jeg hun vil trives oppi. Vi er selvsagt klar over varselmeldingen som sto på nettsiden hvor vi kjøpte denne; at slike lekegrinder skal brukes varsomt. Blir barnet plassert i denne uten at det vil være der kan det føles seg innesperret og utvikle sinne og frustrasjon.

P5140561.JPG
P5140563.JPG
P5140565.JPG


Denne grinden har også hjul så det er lett og trille den med seg slik at vi hele tiden har henne under oppsyn. Vi har montert platen på det høyeste hakket, slik at hun lett kan se hva vi driver med oppå kjøkkenøyen under matlaging. -Det er spennende.

P5140568.JPG
PicMonkeys Sample.jpg
P5140572.JPG
P5140574.JPG