sjekklisten til ferieturen

P5280064.JPG

Er sjekklisten til ferieturen krysset av?

                        - utløpsdatoen på passet

                             -bestilt time til håret

                                  -fikset neglene

P5280058.JPG
P5280059.JPG
P5280063.JPG

Hvor digg er det ikke å reise på tur å føle seg vel. For meg er det et must at neglene er stelt og ser fine ut. Og etter at jeg begynte med shellac er det også blitt et must. Det sliter ikke på egen naturnegl, og holder neglene sterke. Hvor typisk er det ikke at den ene neglene knekker i det du skal dra igjen glidelåsen på den altfor fulle kofferten? og så sitter du på flyet og irriterer deg over denne ene neglen og bestemmer deg for å oppsøke nærmeste neglesalong når du kommer frem, noe du egentlig ikke ville bruke tid på når du er på ferie. Jeg må også alltid forberede håret mitt før jeg reiser til varmere strøk. Jeg gidder ikke at håret ser ut som et brent ugress i tuppene som et resultat av klor, saltvann og sol. Derfor tar jeg alltid en god hårkur på det i forkant for å beskytte det. Helst gullkuren fra GHD som etterlater seg en forsegling i håret, som beskytter mot alt av ytre påkjennelser.

P5280062.JPG