røde lepper

P5260045.jpg

Jeg og Fredrik skulle spise en bedre middag her hjemme, så jeg ordnet meg litt ekstra til denne anledningen. Det blir nok måltider i slampbuksen etterfulgt med bena på bordet for å si det slik.
Jeg tenkte også å benytte anledningen til å ta litt fine antrekksbilder da det ellers i hverdagen ikke er mye tid til å pynte seg, med ei lita tulle i hus. I det jeg begynte å knipse bilder våknet lille E. Jeg gikk inn til henne og idet hun ser meg -og de røde leppene- begynner hun å skrattle...jeg ble nesten satt ut det jeg prøvde å roe henne til å finne søvnen. Hun strekte seg opp å skulle ta på de røde leppene mine. Så der ble vi sittende. I stolen inn på rommet hennes, hun kjempefasinert over den knall fargen, helt til hun sovnet på fanget mitt. Hun rød på fingrene og jeg med leppestift utenfor leppene.   Så da var det bare å krysse av enda en kald middag. Det er blitt inntatt noen kalde måltider i det siste og dor å ikke nevne kalde kaffekopper. Men jeg klager ikke. Noe av det fineste som er, er at babyen min sovner i armene mine. Det vakreste på jord❤️

Men jeg legger med de bildene jeg rakk å ta, ingen ble bra, but thats life!

P5260042.jpg
P5260043.jpg
//kjole RiccoVero//solbriller Le Specs

//kjole RiccoVero//solbriller Le Specs