Playtime

For en herlig og produktiv søndag dette har vært, til tross veldig dårlig vær. Men jeg har hadt fri og jeg har vært sammen med familien min i hele dag. 

IMG_3121.JPG

Vi startet dagen med å ta en tur i Lekeland. Jeg var litt skeptisk på om lille E var litt for liten enda, men de hadde en liten avdeling som var forbeholdt de aller minste så det gikk helt fint. Hun trøste seg lenge med ballene, krøp opp og ned fra de myke klossene og sto framme ved hjelp av tau og netting. Både jeg og Fredrik var inne der sammen men henne hele tiden. Lekeland er for de som ikke vet, et innendørs stort «ballhus» fylt med sklier, puter, tau, disser osv. Kan man si en «ninja warrior» bane for barn?!?

IMG_3120.JPG
IMG_3133.JPG

Når vi kom begynte vi med bodprosjektet vårt. Til nå har alt av kasser, babyutstyr og oppbevaring av sesongklær bare vært stablet opp etter veggen nede i første etasje. Så vi har bestilt garderobeløsning fra garderbemannen har opprydningen er i gang. Det skal bli så godt å få alt dette i system. Nevnte jeg at vi også har snudd om litt på sofaen på stua? Det er et pluss med modulsofaer, man kan sette de sammen i mange varianter. Og når vi først var i gang med å vaske under sofaen, ble like gjerne hele huset tatt. Så deilig og klart for en ny uke. 

Vel, dette ble et mye lengre innlegg en planlagt. Ops...!!!  

Nå skal vi lage oss vafler til kvelds og roe bed med serien vår på TV.  

Ønsker dere en fin avslutning på uken.