Hjemkomstmiddag

P6270336.JPG

Idag kommer foreldrene mine og lillebror hjem fra Dubai, så vi skal møtes hjemme hos oss for en felles middag. Det er alltid godt å få det første måltidet etter reise servert, da kjøleskapet som regel står tomt når man kommer hjem.

Før jobb i dag dekket jeg bordet og gjorde klar maten, slik at det er bare å sette den i ovnen når jeg kommer hjem fra jobb.

P6270332.JPG
P5260037.jpg

Vi bruker bordbrikkettene fra Lind DNA Curve som kan brukes på begge sider. Tilvanlig bruker vi mest den blå siden opp, men i dag følte jeg for å bruke den svarte til en forandring. Ikke akkurat det mest sommerlige, men det får bare være.

P6270335.JPG

Nå gleder jeg meg skikkelig til dem kommer hjem og er spent på å høre fra turen deres. Vi har også ei lita tulle som jeg tror blir veldig glad for å se igjen mormor og morfar <3