Møblering på soverommet

P6020129.JPG

Da vi tegnet soverommet på huset vårt hadde vi sett for oss to mulige alternativer til hvor sengen skulle stå. Vi har til nå gått for det ene, men fant ut at vi ville teste ut det andre alternativet også. Og det ble såå bra. Man må jo bo seg litt til før man finner ut av hva som er best.
Det som vi tidligere brukte som sengegavel, altså to kommoder med dekkplate er nå stilt rygg mot rygg og danner ei øy. -jeg har alltid drømt om en «øy» i garderoben.
Den nye sengegavelen vår nå består av en sementbasert orange plate. Det er faktisk av samme sort som fronten av huset utvendig er kledd med. Vi spurte snekkerne som bygget huset vårt om de kunne sette igjen det som var til overs. Vi visste at vi ville få bruk for ei slik ei i et kreativt innfall.
Det er delte meninger på hvorvidt det er smart å ha skarpe farger på et soverrom. Forskning viser jo at duse, mørke farger på soverrom er å anbefale fordi man blir beroliget av det. Men men skal jo våkne opp på et soverrom også og skarpe farger gjør at hjerner slutter å produsere søvnhormon. -så ja, vi slengte oss på sistnevnte. Altså skarpe farger på soverrom.

Jeg kan være glad for at dette ikke er noe reklame for sengetøy (da tror jeg at jeg hadde mistet jobben som annonsør) -det ser bare så ruklete ut, og at det ikke er strøket overhodet, noe det faktisk er. Men det er sommerutgaven av egypisk bomull og dermed veldig tynt. Det er helt umulig å re opp fint, uten at en rukle synes.

Jeg kan være glad for at dette ikke er noe reklame for sengetøy (da tror jeg at jeg hadde mistet jobben som annonsør) -det ser bare så ruklete ut, og at det ikke er strøket overhodet, noe det faktisk er. Men det er sommerutgaven av egypisk bomull og dermed veldig tynt. Det er helt umulig å re opp fint, uten at en rukle synes.

P6020120.JPG
P6020122.JPG
P529n0111.jpg
P6020134.JPG
P5260008.jpg
Jeg er så glad for at vi gikk for vedlikeholdsfrie plater i front av huset. Det ser jo nyvasket ut, men de har vært urørt gjennom høststormer, en helt vinter, og nå mye blest med pollen i lufta og for å ikke snakke om alt saltet vi er utsatt for så nære sjøen. -Håper de holder seg så rene og pene i mange år fremover.

Jeg er så glad for at vi gikk for vedlikeholdsfrie plater i front av huset. Det ser jo nyvasket ut, men de har vært urørt gjennom høststormer, en helt vinter, og nå mye blest med pollen i lufta og for å ikke snakke om alt saltet vi er utsatt for så nære sjøen. -Håper de holder seg så rene og pene i mange år fremover.

Nå mangler bare noen bilder på veggene. De er ankommet posten, fått rammer og klar til å henges opp. Dem står foreløpig veldig fint på gulvet inntil veggen, så det er mulig det kan ta sin tid før dem faktsik kommer opp på veggen.