Grøt i utestua

I dag spiste vi lørdagsgrøten sammen med foreldrene mine. Mamma laget risgrøt til jeg var ferdig på jobb og mannfolka var ferdige med å skifte dekk på syklene. Mamma hadde mekket sammen masse godt tilbehør også. Jeg elsker å kunne plukke å spise lenge.

FullSizeRender.jpg

Vi begynte å se på en eventuell søndagstur til i morgen. En tur til Trollkirka og inn i ei grotte på Eide fristet veldig. Men vi får se. Jeg tror muligens denne turen er litt for lang for lille E enda. Men utendørs skal vi hvertfall være i morgen om været tillater det. Det ser lovende ut. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_3232.PNG
 -vi spiser det hele året. Til og med i 20 varmegrader😂

 -vi spiser det hele året. Til og med i 20 varmegrader😂

Det er Tahitifestival i byen i helga, men vi skal kose oss hjemme med god middag og serien vår på skjermen. Kanskje tar vi turen på festival neste år i stedet.