Orden og system

Er det best å ha rot i systemet, eller system i rotet? Vel, nå tror jeg vi både har orden og system.

FullSizeRender.jpg

Vi har begynt på et stort prosjekt hjemme. Egentlig sånn type prosjekt man gjør på høsten og vinterhalvåret når været er surt ute, men det er greit hva som er unnagjort. -også er det jo litt surt ute for øyeblikket (les:storm) Vi har ryddet alle skap fyllt med ark, permer viktige skriv osv for å sortere de like permer og sette det i system. Du vet i hverdagen når du «bare legger det her til så lenge» -bunker!?! Disse måtte ryddes opp i nå. Og for å ikke nevne ledninger og ladere... så alt dette har fått like permer og like bokser. Egen husperm med alt av bruksveiledninger på rør, elektrisk samt forsikringer, jeg og Fredrik har hver våres perm med personlige ting og lille E med hennes dokumenter. Det blir litt å samle på til ei lita ei også. Både bank-, fødsel- og etterhvert barnehagepapirer og også prosjyrer fra helsestasjonen som er greit å ta vare på. Det er så godt å ha det gjort. Så bortsett fra å digge det nye systemet våres. Sitter vi nå å spiser kveldsmat og skal straks legge oss. Vi er blitt veldig flinke, eller rettere sakt tvunget, til å legge oss tidlige. -det vil si minst en time før tolv.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg