Forventninger vs realitet

P6090278.jpg


-mommy life-

Jeg har hatt en drøm av en barseltid og permisjon. Jeg satt der høygravid å dagdrømte om at når vår lille skatt kom til skulle jeg nyte hver eneste dag hjemme med henne. -i helt nytt hus. Vi skulle være sosiale, være med på babysang, trillegrupper og babysvømming og få god kontakt med andre mødre i permisjon. Alt dette har latt seg gjøre, da lille E ikke har vært plaget med hverken kolikk, allergi eller andre ting små babyer kan være så uheldige å starte livet med. Og jeg er takknemlig. Gjett om jeg er. Og jeg husket på å nyte nuet også.

P6090260.jpg
P6090269.jpg
P6090280.jpg
P6090282.jpg

Men helt realistisk var jeg ikke da jeg dagdrømte alt dette. Jeg hadde nemlig laget en lang liste på hva jeg skulle få unnagjort i løpet av disse hjemmeværende månedene. Listen ligger urørt! Jeg lovde Fredrik ferdig middag hver dag han kom hjem fra jobb. Tror det skjedde én gang!

P6090270.jpg

Til tross for en helt frisk baby, fikk vi aldri noe «sovebaby» så det har vært travle dager. De som sier at man bør sove når babyen sover kan få trille vognen selv.

P6090283.jpg

Jeg fikk også oppleve å stå å vente på at en søndagsåpen butikk skulle åpne. Det hadde aldri i mitt b-menneskeliv skjedd før. Og jeg har aldri brydd meg mindre da jeg satt å sang "bæ, bæ lille lam" for å underholde lille E på flyet"
Og et annet pluss er at jeg trolig aldri ville merket noe jetlag verken med reise østover eller vestover, for noe døgnrytme er ikke-eksisterende. -det skal sies at vi er ikke de verste ofrene der altså, men selv om lille sover passer mammaen på. Det må følges med på at hun puster greit, ikke er for kald eller varm og slik fortsetter lista...

P6090274.jpg

Hver gang Fredrik spør meg om hvordan min dag har vært, svarer jeg alltid med å oppsummere lille E sin. Er babyen fornøyd er mammaen fornøyd. Slik er det bare.

P6090286.jpg

-happy baby, happy mama-