Filmhelg

Jeg har lørdagsfri i morgen. Eller, jeg må en tur innom for å knipse noen bilder. Vi har brudepynting på kundelisten, og i brudepakken man kjøper hos Stinas Frisørverden medfølger en film redigert sammen av klipp og videosnutter gjennom hele frisørbesøket. Veldig artig prosjekt å jobbe med, og forhåpentligvis enda artigere å få for bruden.

Men nok om det, over til film. Været i Kristiansund er ikke meldt så bra til helgen så vi har lakt opp til filmkveld. Her følger noen filmer som kan være til inspirasjon, om du har tenkt å gjøre det samme. 

IMG_2829.PNG

Inconceivable 2017 Et par som prøver å få barn, inviterer en kvinne med en mystisk fortid til å flytte inn hos dem. Men den invitasjonen kommer de til å angre på.

FullSizeRender.jpg

Annihilation2018 Når ektemannen til biologen Lena forsvinner under et hemmelig oppdrag, blir Lena med på en ekspedisjon i en mystisk region som den amerikanske regjeringen har sperret av. Mer info

FullSizeRender.jpg

Fun Mom Dinner2017 Fire førskolemødre med lite til felles trenger en barnefri kveld på byen. Men en ting fører til en annen, og snart er det full rulle. Mer info

Ha en fin helg!