Trollkyrkja

FullSizeRender.jpg

I dag gikk turen til Trollkyrkja, det er i Fræna kommune, en times kjøretur for oss, og består av tre kalk-grotter med underjordiske bekker og fosser. Tidligere var det fire grotter, men en er sammenrast. Det er enkelt å ferdes i grottene. En elv med fosser renner gjennom grottesystemet og enkelte steder faller dagslyset inn.

IMG_3300.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg skrev i går at jeg trodde denne turen var for lang for lille E, men vi så det veldig an, time for time, og det gikk helt fint. Vi hadde med både bæremeis og bæresele slik at vi kunne bytte på sittestillingen hennes. Vi tok oss også gode og lange pauser og hun storkoste seg. 

FullSizeRender.jpg
P7010385.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi besøkte kun èn av de tre grottene, så da har vi en god grunn til å ta turen igjen. Lille E var ikke med inn i grotten. Den var kald, våt og trang, men veldig spennende. Gøy med en litt annerledes tur, syns jeg. 

FullSizeRender.jpg
IMG_3307.PNG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg