Summerdress

P7130022.jpg

Denne kjolen utstråler intet annet enn sommer, og derfor var den perfekt å bruke i min beste vennines bursdag. Hun har jo bursdag så midt på sommeren som man kan få det og opp gjennom alle dissa åra har vi feiret henne på skikkelig sommerlig vis. Endten det har vært badefeiring på bryggen hennes, i partytelt ved bryggen eller sleepover der vi har vært oppe hele natten å danset i måneskinnet. Skikkelig sommervibes med andre ord. 


-two ways to wear- 

P7130029.JPG
P7110003.jpg
P7130036.JPG
P7130038.JPG
P7130041.JPG

-two different expressions-

Kjolen i seg selv er ikke ment for å gi to uttrykk men når jeg tok den på meg første gang fant jeg raskt ut at: «Hey, den får jo en helt annen look om jeg bare bretter opp volangen» 

Er jeg i det humøret at jeg vil ha en sommerromantisk stil, holder jeg den orginal. Men føler jeg for å gi et strammere uttrykk fester jeg volangen opp å den danner med en gang en mere elegant og raffinert stil. 

P7130047.JPG