Beach life

IMAGE.JPG

Brønnøysund byr også på noen strender. Denne dagen valgte vi å dra inn til Torghatten. Gradstokken viste langt over 20 grader, ja nærmere 30. Her er det en strandrestaurant, camping og en liten strand, uten at den er i forbindelse med det åpne havnet. Perfekt for de små. I det lille vatnet lå det også flere kanoer, som var fritt for å bruke og jaggu ble det en liten tur på oss også. 

Vi hadde med oss uv-telt, reisevognen, badebasseng, hund, tepper, håndkleder, leker og nistemat. -ja, vi kunne bodd der en god stund. Slik er det å ta med barn. Alltid beredt, eller hva? Vi koset oss hvertfall veldig. Og lille E syns det var kjempestas å få ta på sanden, og overraskende nok syns hun ikke det var ekkelt å få sand mellom tærne. Hun er en liten barsking💪🏻 

FullSizeRender.jpg
IMG_3887.JPG
IMG_3631.PNG
IMAGE.JPG