Et døgn på hurtigruten

FullSizeRender.jpg

Sommerturen i år, i tradisjonens tro, gikk til Brønnøysund. Denne gangen valgte vi å teste ut Hurtigruten som fremkomstmiddel. Vi kjørte ombord med fullstappet bil, reisevogn og hundebur. Og turen kunne ikke gått mere strøkent med tanke på baby. Det ble jo en liten ferietur i seg selv, med tre retter til både lunsj og middag.

FullSizeRender.jpg

Vi har gått til innkjøp av en ny reisevogn, og vi er så fornøyde. Jeg kommer til å skrive et eget innlegg angående denne. -Stay tuned!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_3955.JPEG
P7250324.JPG
P7250325.JPG

-Molte bakeri-

FullSizeRender.jpg

Hurtigruten brukte 22 timer fra Kristiansund til Brønnøysund inkl to stopp. Det ene stoppet var i Trondheim og der var vi i fire timer. Vi brukte tiden i byen. Litt shopping ble det også, både på Solsiden og den fantastiske barnebutikken, Bebito. Sistnevne kunne jeg vært i enda;P

IMG_3789.JPG
FullSizeRender.jpg