jeansprat

P7020445.JPG

Hei, mandag. I og med at denne dagen ikke har noe spesielt på agendaen utenom at det er en ny uke med blanke ark, som jeg føler at jeg jatter om hver mandag, lurte jeg på hva jeg skulle fylle blogginnlegget med. Jeg fant frem kameraet å knipset noen bilder på vei ut døra før jeg dro på jobb. -Jeg burde ha lært, i løpet av disse åra med all bildetakning at å fotografere i motlys, ikke blir særlig bra. Men i dag ble det bare slik.

P7020431.JPG
P7020452.JPG
IMG_1240.JPG

Vel, jeg kan nevne at jeg tror jeg har funnet årets jeans. Det er alltid en utfordring, for en ny jeans sitter sjeldent som et skudd i prøverommet. En perfekt jeans må "gåes inn" og det er ikke alltid like lett å forutse at akkurat denne kommer til å sitte perfekt i løpet av et par uker der du står i prøverommet med titalls alternativer. Jeg kjøpte denne Levis’en for et par måneder siden. Angret litt den samme dagen. La den vekk. Glemte den. Så plutselig fant jeg på at nå er det på tide å presse denne trange saken på, for å gå den inn. Å nå etter ei uke, er jeg blitt kjempe glad i den. Please, si at jeg ikke er den eneste som har det slik når det kommer til jeans:P?

P7020432.JPG
P7020428.JPG

Ha en fin mandag.