Datenight

-svang-

P7270521.jpg

Jeg og Fredrik har vært på date. Jeg kan ikke huske sist vi begge var ute sammen, bare vi to, der vi begge hadde vin i glasset. Det var veldig rart, men samtidig så koselig. Vi har vært veldig kresne på å ha barnevakt. -stakkars besteforeldre som har så lyst, men sjeldent slipper til. Men nå gjorde vi det, og det gikk kjempefint. Både for lille og ikke minst mor.

ivrig, much? ;P

ivrig, much? ;P

P7270531.jpg

Annledningen var en nyyåpnet restaurant i Brønnøysund under navnet Svang. De har en meny med tre valg; tre-, fire- eller seksretters med vinpakke. Vi valgte sistnevnte og koset oss i hele tre timer. Det var veldig godt å kunne spise et helt måltid og kunne fullføre en hel setning uten å bli avbrutt med endten gråt, gris eller bleieskift;P

På hjemturen gikk vi langs brygga i solnedgangen. Så romantisk og klisjé<3

P7270541.jpg
P7270558.JPG