Den beste reisetrillen

P7270473.JPG

Jeg mener å ha funnet den beste reisetrillen. Hvertfall for vår del. Etter at jeg fikk lille E, kan jeg innrømme å ha fått litt vogndilla.
Vel, nå snakker jeg ikke om hovedvognen, men en vogn nummer to/ reisevogn/ sommervogn/ innevogn/sentervogn kall det hva du vil men jeg har funnet ut at en mindre og lettere vogn nesten er et must.
Tidligere var jeg veldig opptatt av at denne typen vogn var så liten at den kunne taes med inn på flyet, slik at vi kunne bruke den inne på gatene på flyplassene. Og det er det kun to vogner som kan babyjogger city tour og joyo babyzen. Jeg kjøpte førstnevnte og var veldig fornøyd med den. Men etterhvert som vi reiste en del fant jeg ut at man kunne bruke vognen, uansett størrelse, på gatene fordi dem tok den bare inn i bagasjerommet rett før avgang.
Da begynte jeg å lete etter en vogn som hadde noen faktorer som jeg savnet med den første, siden vi nå ikke måtte velge en som kunne bli med inn i cabinen på fly.

P7270481.JPG
P7270476.JPG
P7270477.JPG
P7270488.JPG
P7270482.JPG
P7270491.JPG

Det skulle fortsatt være en liten og lett reisevogn, men den måtte ha:

gummihjul, ryggen måtte kunne legges helt ned, og den måtte kunne ha helt oppreist sittestilling, matbrett, håndbrems (hva er det med alle vogner som har fotbrems som er så harde og bråkete at barnet våkner når man setter den på?) solskjerm som går langt nok ned til å dekke over hele barnet selv i liggestilling, regulerbart styre (da Fredrik er langere enn meg) god plass i bagasjekurven og den måtte finnes i en fin farge og i stoff. (Jeg vet det er mere praktisk med et glatt stoff mtp flekker, men i et glatt stoff så sklir både hun og evt posen lett ned.

P7270490.JPG

Jeg har lakt i et lammeskinn, fungerer like godt på sommeren som på vinteren. Og bruker Easygrow sin vårpose i bambus viskose. -det mykeste stoffet<3 Stellebagen er også fra Easygrow i matchende farge som vognposen. Både posen og stelle/shoppingbag er kjøpt hos mimmis.no og de har lynrask levering. Jeg fikk varene mine dagen etter jeg bestilte, og var overlykkelig da vi skulle reise på ferie den dagen.

Mimmis.no Størst utvalg i baby og barneutstyr
P7270467.JPG
P7270469.JPG
P7270471.JPG
P7270397.JPG
P7270398.JPG
P7270394.JPG