En grunn til å reise vekk

P8300033.JPG

Vi er for lengst kommet hjem etter en fantastisk ferie. Det var så godt å komme hjem. Huset var strøkent og lukten av nytt hus, som fades bort i hverdagen, møtte oss da vi låste opp døra etter nesten to uker borte. Jeg har sakt det før og sier det igjen: én av grunnene til å reise bort er å bli påmint hvor godt det er å komme hjem igjen.

P8300028.JPG
P8300027.JPG
P8300032.JPG
P8300037.JPG
P8300035.JPG

-det tok under to minutter før alt så bombet ut igjen. Kofferter, bager, skittentøy og poser med mat og alt annet en famile på tre pluss en hund trenger på en ferie. Alt dette fylte gulvet langt innover gangen. Etter litt sortering og tilrettelegging av hva som måtte prioriteres først neste morgen traff hodet endelig puta. Den følelsen.


Høsten nærmer seg med stormskritt. Og vi har klart å kartlegge hvordan vår hverdag vil se ut fremover. Det er litt av en kabal som skal gå opp med jobb, barn og barnehage. Men vi klarte det. Det ble ingen A4- løsning, noe jeg er superfornøyd med.