bullet journal

P8190943.JPG

Har du hørt om denne måten å loggføre planene dine på? Jeg hadde ikke det helt til en venninde introduserte det for meg. Du kan skrive ned alt fra ukesplanlegger, langsiktige- og kortsiktige mål, idèer tanker osv på samme måte som du fyller ut en årsplanelggerbok. Bare at her har du helt frie tøyler. Boken kommer levert uten linjer, men med prikker. Så her er det bare kreativiteten som stopper deg. Det minte meg litt om sånn derre fargelegging for voksne som ble så populært i fjor, for denne måten å skrive ned planene dine på skal være veldig befriende og avkoblende -mindfulness ish! Du får skrevet ned alt du har i hodet, og samlet det i èn bok på en kreativ måte. Her er det ikke en bestemt layout du må følge, du setter opp alt i eget system i de fargene du ønsker. Det hører også med en app, slik at du kan scanne sidene dine å få de inn på mobilen.

P8190946.JPG
P8190947.JPG
P8190950.JPG

Jeg ble fristet til å starte jeg også, men tok meg selv i at jeg har ikke flere timer i døgnet å ta av til dette, og jeg får utløp for min kreativitet nok gjennom både blogg og scrapbooking.

Jeg fikk knipse noen bilder av boken til min venninde, da vi tilbringte en kveld sammen i forrige uke. Og jeg måtte spørre henne om noen sider var ferdig utfylt, for hun hadde gjort det så utrolig fint<3

P8190949.JPG

Vel, et tips til deg kanskje. Du får kjøpt slike bøker på de fleste bokhandlere.