Candels for autumn

FullSizeRender.jpg

Her om dagen kom jeg over disse duftene og måtte bare ha de med meg hjem. Jeg tenkte de ville passe perfekt inn på hylla på vsskerommet. 

-cranberry bellini-

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

God dag forresten. Idag har jeg vært en tur på jobb, kom hjem og laget middag og så tok vi turen til lekeparken i nabolaget. Det er veldig populært å både disse og skli om dagen. Nå gjenstår bare å rydde opp etter dagens lek og bad. (Både stue, bad og lekerom ser bombet ut) og så tar jeg kveld. 

Hviit.no fører merker som f.eks. Muuto, HAY, Tom Dixon, Normann Copenhagen, Menu, PaperCollective, Playtype, Bloomingville, Ferm Living, House Doctor og mange, mange flere. Gratis frakt på alle ordrer over kr 1000*. Ellers er det fast frakt på kr 99.