Garasje finish

IMAGE.JPG

Mens jeg har vært i min oppussingsboble angående rommet til lille E, har fredrik vært i sin. Han har holdt på nede i garasjen. Et prosjekt jeg absolutt ikke har lakt meg borti. Det er ganske stygt sakt, men jeg har ikke brydd meg. For meg har det vært akkurat det samme om gulvet har vært svart eller hvitt og veggene like så. Her om dagen tok jeg turen ned, og fikk litt bakoversveis. Det var blitt så kult der. Faktisk så kult at det ble et eget blogginnlegg. (hehe) Jeg må vise dere bilder. Det er ikke helt ferdig enda. Det mangler visst litt hyller og diverse.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Og vi snakker også om å ha lerret med prosjektor slik at det kan gjøres om til et lite kinorom. -for her er det lydtett! og med det samme jeg hørte lerret kom min idè om at det da måtte være et fotovennlig lerret, slik at jeg kan bruke garasjen som fotostudio også. Gleder meg allerede til å dekorere fotobakgrunner til både 1-årsdag, familiebilder, julekortbilder osv.