Laundry

FullSizeRender.jpg

Endelig fikk vi gjort siste finish på vaskerommet vårt. Til nå har bare vaskemaskin og tørketrømmel stått oppå hverandre og klestørkestativet og strykebrettet har vi måtte tatt opp og ned etter behov. Men nå har vi montert benkeplate, skaffet oss klestørkestativ som heises i taket og fått inn utslagsvask. Med andre ord fått det litt mere praktisk. Men det var ikke det jeg skulle skrive om. Jeg ville skrive litt om dette nye merket Klar, som jeg har gått til innkjøp av i forbindelse med nytt vaskerom. Jeg har hørt og lest så mye bra om det at nå ville jeg teste det ut selv.


-Klar-

Det er en serie med bærekraftige, velduftende produkter med god effekt. Produktene i porteføljen inneholder nøye utvalgte ingredienser og er uten unødvendige kjemikalier. Et effektivt, smart og grønnere alternativ. Akkurat slik som gode miljøvalg bør være, fordi vi kan gjøre litt hver dag. Alle flaskene i serien er laget av hundre prosent resirkulert plast fordi i stedet for å lage nytt, bruker vi det vi kan om igjen. Gjentatte ganger.

Håndsåpen med lukt av fiken og solbær, er den eneste jeg har testet til nå og den var bare helt amazing. -Ser frem til å både vaske tøy, gulv og toalettet med dette merket.

Håndsåpen med lukt av fiken og solbær, er den eneste jeg har testet til nå og den var bare helt amazing. -Ser frem til å både vaske tøy, gulv og toalettet med dette merket.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg har lenge vært skeptisk til bruken av foreksempel Jif. Å spraye kjemikalier som vi trekker inn i lungene kan ikke være bra i lengden. Og lukten av Jif, som vi kun forbinder med at det er rent, er jo lukten av rene kjemikalier. Jeg syns dette er ektra viktig nå om dagen da var lille E liker å smake på alt. Jeg vil ikke at hun skal sleike i seg kjemikalier.

IMG_4542.PNG