Nytt gjesterom

IMAGE.JPG

Se gamlerommet til lille E... det er blitt mørkt og dystert. Neida, eller mørkt er det blitt men jeg syns ikke det ble dystert. Jeg har alltid ønsket meg en svart vegg i huset. Så når vi pusset opp dette rommet så jeg muligheten. Jeg malte først med grå kalkmaling. -for en jobb!  Jeg hadde ikke satt meg inni hvordan kalkmaling var å jobbe med, så jeg fikk nærmest sjokk etter å ha malt nyrommet til lille E med Jotun sin vannbaserte innemaling. Vel, jeg ble ikke fornøyd med den betongish-finishen som kalkmalingen gav og malte deretter over med svart matt maling. Det ble plutselig også ei utfordring da underlaget var den grå kalkmalingen. Men jeg syns det ble ganske bra til slutt. Det ser egentlig ut som jeg har malt en mur svart, mtp ugjevnhetene som skinner gjennom noen plasser. Men betonglooken har vi gått for flere andre plasser i huset så alt matcher egentlig ganske bra. Nå mangler bare en seng inn her så er vi klare til å ta imot gjester igjen. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

-feel like home- 

IMAGE.JPG

Med bokstavbildet og bokstaver i gull kan jeg skrive koselige velkomster og personlige hilsninger til gjestene som skal sove over🖤

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Hviit.no er en norsk interiør- og livsstilsnettbutikk med stor vekt på skandinavisk design og interiør som har 'det lille ekstra'.


Hviit.no fører merker som f.eks. Muuto, HAY, Tom Dixon, Normann Copenhagen, Menu, PaperCollective, Playtype, Bloomingville, Ferm Living, House Doctor og mange, mange flere. Gratis frakt på alle ordrer over kr 1000*. Ellers er det fast frakt på kr 99.