På onkelbesøk

IMAGE.JPG

Tidligere i uka satt jeg og lille E oss på bussen til Molde for å besøke broderen. Han har nylig flyttet inn i nyleiligheta si, og han har fått det så fint.

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
hele leilighetskomplekset er nytt så det er ikke helt ferdigstilt utvendig enda. Og her skal det blandt annet bli en liten lekepark. Det blir bra!

hele leilighetskomplekset er nytt så det er ikke helt ferdigstilt utvendig enda. Og her skal det blandt annet bli en liten lekepark. Det blir bra!

Vi tok først turen til Moldebadet. Det var stas for både store og små. Etterpå ble det en liten tur på shopping i bygatene i Molde. Molde har virkelig klart å bevare de fine «nisje-butikkene» i gatene selv om de store kjøpesentrene dominerer. Og det er så fint. At jeg skulle få meg med broderen på shopping og café, og for å ikke snakke om å plaske i et barnebasseng med badeender i Moldebadet er jeg enda litt overrasket over, men vi hadde det så koselig. Tiden gikk så altfor fort og jeg og lille E mista bussen tilbake til Kristiansund, så Fredrik måtte komme å hente oss. Noe som egentlig var veldig grei. En ting var å få med to vesker og barnevogn den ene veien, men alt dette pluss noen ekstra shoppingnett hadde blitt i meste laget. (Skulle nesten tro at det var planlagt å ikke rekke bussen, neida)  Ahh damer på tur ass🙈