Skikes

-rulleski med bremser-

Husker du da jeg skrev om disse skikesene for noen sesonger siden? -jeg hadde helt glemt at jeg hadde disse da jeg plutselig så at de sto på hylla i garasjen her om dagen. Jeg måtte ut å prøve de med sykkelvognen som også kan brukes som joggevogn. -og det funket kjempebra. Thulevognen har både sikkerhetsreim og håndbrems, og den største forskjellen på rulleski og skikes er at man kan bremse med de og alt dette gjør at en slik treningstur føles mye tryggere. Du trenger ikke å påpeke at jeg ikke brukte hjelm, for det vet jeg at jeg bør. Jeg følte at noe var feil et par minutter etter at vi hadde dratt, men siden vi bare skulle på en liten testtur, så fikk det gå for denne gangen. 

skikes, rulleski med bremser
Skikes og Thule Sportsvogn
FullSizeRender.jpg

Jeg kjente at det var lenge siden langrennssesongen, for det brant bra godt på sidene av rumpa. 🙈 -blir sikkert kjempestiv i morgen!