Min fredag

Siden jeg holder på å forbereder bursdagen til lille E, er det det som opptar fritiden min i disse dager og ikke blogg. Så i dag tenkte jeg bare å dele litt bilder fra mobilen, for det har nemlig vært en veldig fin dag også med tanke på været.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg begynte ikke på jobb før sent i dag så jeg og lille E hadde hele formiddagen sammen. Vi tok med oss lunsjen ut og fant oss en fin plass på gresset i nabolaget. Her spiste vi frukt, hørte på barnesanger fra mobilen og lekte litt i de forskjellige lekeapparatene. Jeg la merke til teksten på melkekartongen her om dagen og den lyder som følger «er det lenge siden du har kjent et sug i magen, gjør som barna å sving deg om på en huske» eller noe i den duren. I hvertfall -det gir faktisk litt sug i magen å disse som voksen.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg startet arbeidsdagen min med litt selvpleie. Jeg fikk vasket å fønet håret mitt. Det er så deilig. Jeg benytter meg altfor sjeldent til dette her, tenker jeg hver gang da jeg kommer på hvor deilig det er å få ordnet håret i frisørsalongen.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Siden jeg jobbet sent i dag, tok jeg med noe take out mat hjem til meg og Fredrik, som vi skal spise nå før jeg hiver meg rundt på kjøkkenet å begynner på kakebakingen til ettårsdagen.