One night stand i mitt eget hus?

P9061074.JPG

Her om dagen hadde vi en montør fra et alarmsystem på besøk.
Denne dagen skulle jeg på jobb kl ni og skulle derfor få sove ut på morningen (siden jeg hadde «nattevakta» med lille E)  og Fredrik skulle stå opp med Lille E. Montør mannen ringte på døra kl åtte og jeg hadde ikke rukket å fått på meg dagens antrekk enda. Jeg hørte dem kom opp trappa, jeg ble superstresset og røsket tak i denne hvite blusen, som hang sammen med alle andre hvite bluser i skapet, men som jeg trodde var en lang versjon. Shit, det var den korte. Men nå var det forsent å skifte for da ville jeg stått der i bh når han kom opp. Og ikke nok med det, men kamerastativet mitt sto plassert i hjørnet på soverommet foran sengen siden jeg hadde tatt noen bilder av solnedgangen dagen før. -montøren tenkte vel sitt🙈

P9061076.JPG
P9061075.JPG

Alle var kommet ned i stuen igjen å jeg tar en kopp kaffe før jeg måtte dra på jobb. Jeg følte virkelig at det kunne tolkes slik at jeg hadde hadt en one-night-stand her denne natten og at blusen var fra kvelden før. Huff😂 jeg visste ikke hva jeg kunne si som bekreftet at jeg faktisk bodde her, bortsett fra å spørre om lille E ville komme til mamma (med god trykk på mamma), men hun ville bare sitte på fanget til pappa akkurat da. Typisk! Blusen synes ikke å være noe ille/utfordrende på disse bildene, men i live tett på hjemme i ei stue ble det noe annet.
Når jeg kom hjem fra jobb lurte Fredrik på hvor jeg hadde gjort av den fine blusen jeg hadde på meg i morrest. Vi lo av det hele.

P9061073.JPG
P9061078.JPG
P9061080.jpg