første familietur på ski

Prestmyra, langrenn, Frei,

Ahh endeliiig kom snøen og endelig fikk jeg byttet om fra sykkelhjul til ski på Thule-vognen vår. Vi var så heldige å få skikitèt til jul, og jeg har ventet på snøen siden. I dag etter jobben min fikk vi tatt en etterlengtet skitur, og denne ble den første som familie. Mamma og pappa ble også med, så utrolig koselig. Sist jeg hadde ski på bena ble bare en korttur og det var da lille E bare tre cm inni magen min. -Fredrik var altfor redd og la skiene mine på hylla, haha!

Prestmyra, langrenn, Frei. Thule Sport 2 sportsvogn som pulk med skikit
Prestmyra, langrenn, Frei. Thule sport 2, 5 in 1 vogn. skikit
Prestmyra, langrenn, Frei, Swix
Prestmyra, langrenn, Frei, Trollveggen
Rastepause Prestmyra, langrenn, Frei,
En liten rast på Prestmyra, langrenn, Frei. Kakako i koppen
Chihuahua på langrennstur i pulk sammen med kidden. Prestmyra, langrenn, Frei,

Vi rakk akkurat å ta turen inn til Prestmyra å ta en runde på ski før mørket la seg. Det ble en fin langrennstur på halvannen time inkl rasting. Brødskive med brunost, boller fra Shell og en liten kopp kakao, kunne ikke smakt bedre.

Etter turen samlet vi oss oppe hos mamma og pappa og spiste grøt til kvelds. Lille E sover der i natt, da jeg, Fredrik og min lillebror drar tidlig til Oppdal i morgen for å renne litt slalåm. Vi skrives fra fjellet.

Prestmyra, langrenn, Frei, Trollveggen

-reklame

Skistart.com selger alt innenfor ski og skiutstyr på nett. Nettbutikken har hovedfokus på langrenn, men har også bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt.

Skistart.com tilbyr:

• Gratis frakt ved kjøp over kr 1000
• 90 dagers åpent kjøp
• Bredt sortiment med hovedfokus på langrenn
• Leveringstid på 2-7 dager
• Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell.

Butikkbeskrivelse

Skistart.com startet i 2004 og er en familieeid bedrift fra Sverige med både fysisk butikk og nettbutikk. Skistart.com ønsker å sette kundenes ønsker i fokus. De arbeider kontinuerlig med å effektivisere og optimalisere det de gjør, slik at alt skal gå raskest og enklest mulig. Skistart.com er eksperter på all slags skiutstyr i de nordiske landene. De ansatte har lang erfaring innenfor ski og friluftsliv.