Ny på håret

fcdaf5ed4d52cb7453a575a26eac6ef8.jpg

Jeg hadde endelig bestemt meg for å gjøre noen endringer med håret mitt. Nå er det bare langt, slitt og fargeløst. Jeg ville både klippe og farge det. Jeg hadde ikke helt bestemt meg for akkurat hva jeg ville gå for og satt derfor å så etter litt inspirasjon. Den samme dagen sendte fotografen, som jeg har hadt en del prosjekter med tidligere, forespørsel om nytt prosjekt som skulle foregå utover denne våren og sommeren. Dette krevde at jeg måtte ha mitt «gamle» hår. Litt kjipt, da jeg endelig hadde bestemt meg og til og med satt av tid til å gjennomføre det, men selvfølgelig vil jeg være med å realisere et nytt fotoprosjekt. Det blir masse bildetakning og også video som jeg kommer til å dele her på bloggen. Kommer tilbake til hva temaet er denne gangen senere. Ville bare dele mine inspobilder med dere da det er så mye fint på moten akkurat nå hva gjelder hår. Kanskje går du også å lurer på om du skal bli ny på håret til våren(?)

PicMonkey Collage.jpg
PicMonkey Collage(1).jpg

-bilder lånt fra Pinterest