Årskavalkade 2018

Jeg vil i år, som tidligere år lage et lite oppsummeringsinnlegg fra året som er gått.

Jeg bladde tilbake i arkivet mitt for å prøve å lage en liten oppsummering samlet i ett innlegg. -ingen enkel sak, men jeg skal prøve.

Jeg startet 2018 med å fortsatt være i permisjon. Lille E fylte 4 måneder rundt nyttår i fjor og jeg brukte mye tid på å lese meg opp og å lage sunn og næringsrik mat til henne. Mange blogginnlegg handlet netopp om dette. 

Jeg hadde min aller første morsdag. Jeg husker det som om det var i går at Fredrik og lille E kom inn i stua med en stor blomsterbukett til meg.

Vi gjorde stort ut av lille E’s halvtårsdag og ettårsdag. Begge to ble fantastiske dager med familie og gode minner. Tenk at jeg er mamma til en ettåring. Evig takknemlig!

Årskavalkade, 1 årsdag

Jeg var på fotoutstilling der jeg selv hang på veggene. Det var i forbildelse med prosjekt «klippfiskkjærringa og historie i Kristiansund» 

Jeg har faktisk vært i Thailand dette året. Hele ni dager uten min lille skatt og min bedre halvdel. Det var i forbindelse med jobb. Det var hardt, men også bra. -kurset var bra!

Årskavalkade, Fixit Premium Partner Conference i Thailand

Vi feiret den første 17 mai som familie. Vi har vært vitne til at vår lille skatt har smilt det første smilet, sakt det første ordet, gått det første steget, men også sett en del tårer over frustrasjon, nye utviklingstrinn, vaksiner og forkjølelse. -heldigvis har vi ikke vært borti noen alvorlig sykdommer. 

Årskavalkade, 17 mai feiring.

Jeg har vært så sliten som jeg aldri har vært før. Den følelsen når du er så trøtt at du ikke for sove, blir aldri mettet på søvn og hjernen føles som bomull.... den følelsen har jeg følt en del på. Og når jeg først er i gang med å ramse opp negative ting fra dette året kan jeg like godt slenge med mitt besøk på legevakta grunnet et fall i trappa og kutt i hodet. -mitt hode vel og merke. Jeg hadde lille E i hendene og jeg slapp ikke henne for å ta meg for og dermed gikk det utover hodet mitt. Vi satt sammenkrøket på gulvet da det begynte å renne blod. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv før. -det jeg var redd for var at blodet kom fra henne. Jeg var så redd at jeg kjente ikke at jeg hadde vondt noen plass. Men det var kun mitt blod hun ble dekt i. Men på den andre siden har lykkebarometeret vært på grensen til å sprenges.

FullSizeRender.jpg

Vi tilbringte mye av sommeren i Brønnøyssund, og som alltid leverer Brønnøysund godt vær. Vi var på stranden, laget sandslottet, dro på sykkelturer og grillet og spiste mange måltider ute. I 2018 drakk jeg mitt første vinglass igjen på veldig lenge, og den første barnevakten vi hadde som gjorde at jeg og Fredrik kunne gå ut på date igjen gjorde meg om mulig enda mer forelsket.

Årskavalkade, sol og sommer i Brønnøysund

Vi fikk ferdig noen flere prosjekt i huset som blandt annet vaskerom, garasje og oppbevaring/bod. -det var godt å få gjort. Vi bestemte oss for å oppgradere rommet til lille E. Så det ble rombytte med oppussing.

Årskavalkade. Oppussing og bilder av barnerommet.

September kom og det var egentlig tid for barnehagestart, men vi bestemte oss for å utsette. Vi ville ha henne hjemme sammen med oss litt lengre. Fredrik jobber skift og jeg jobbet på salongen når han var hjemme. Vi fikk det til å gå opp, selv om det til tider føltes som at jeg og Fredrik bare sa «hei» og «hadet» til hverandre. Men jeg vet at det var det beste for vår lille, altså å få noen måneder til hjemme i trygge omgivelser før møtet med den «store verden» utenfor «husets trygge fire vegger»

Årskavalkade, sommerkjoler

Jeg ble også kontaktet av lokalavisen som skulle ha et interiørtema i avisen sin. Det ble tatt bilder av huset vårt og jeg fikk prate om en av mine favoritt tema i tre hele timer: hus, interiør og blogg! Jeg ble også kåret i en nasjonal konkurranse arrangert av alle Amedia-aviser i landet; Norges beste Instagram. -fortsatt spent på resultatet der.

Reising og hotell ble en stor del av året vårt. Noen turer gikk til Brønnøysund, men de fleste ble til Stavanger. -en opplevelse jeg vil huske lenge og minnes veldig godt om.

FullSizeRender.jpg

Utover dette så har det ikke skjedd så veldig mye dette året, men jeg minnes 2018 som et koselig år. Vi har virkelig kost oss som familie. Blitt godt kjent med vår lille som utvikler sin personlighet for hver dag. 

Egentlig tatt det ganske med ro, selv om det hele føles som et maratonløp til tider. Men det gjør vel alle småbarnsforeldre(?)

Årskavalkade, julefeiring, dekket bord og fine klær

Nå har vi starta det nye året med å bestilt oss ny spisestue og matkasse på døra. Med andre ord: Vi går inn i det nye året med fokus på mat, hehe!